Skip to main content
home-page
Deel op facebook
home-page
Deel op facebook

Wat zijn argumenten voor of tegen privé verhuur in De Heischuur?

7
1

Deze ideeën werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Nood aan locaties voor privéfeesten
In de ruime omgeving van Oosthoven is er een grote nood aan beschikbare en betaalbare locaties voor een privéfeest. Een nieuwe Heischuur zou daar een antwoord op kunnen bieden. Met voldoende zaalcapaciteit en behoorlijk uitgeruste keuken(s) zal daar ongetwijfeld dankbaar gebruik van gemaakt worden. De ligging, bereikbaarheid, de aangrenzende parking, plus de parking aan de kerk zijn bijkomende troeven. Tevens zou het bij goed beheer een niet onaardige bron van inkomsten kunnen zijn om de onkosten die dergelijk centrum met zich meebrengt mee te bekostigen. Eén belangrijke voorwaarde voor een succes is wel dat men een gemotiveerde en gedreven conciërge vindt.
Jan P.
0 0
lees meer
Mogelijk wel privé verhuur
Ik denk dat je op zich wel privé verhuur kunt doen, de verenigingen krijgen wel voorrang maar als er een plekje vrij is dan denk ik dat het wel mogelijk is om dan aan privé verhuur te doen. Dan krijg je nog steeds inkomsten en dat is natuurlijk nodig voor de rekeningen te betalen. Je kan dan ook duidelijke regels stellen voor de privé huurders zoals bv om 22:00 geluid zachter.
Imke G.
0 0
lees meer
Concurrentie met zelfstandige ondernemers
Wanneer de Heischuur ook aan privé initiatieven, lees feestjes e.d., beschikbaar wordt gesteld, gaat men de zelfstandige ondernemers concurrentie aandoen. Dit kan m.i. niet de bedoeling zijn. Bovendien zou men dan ook de andere gemeenschapszalen (de Djoelen) ter beschikking moeten stellen van privé initiatieven.
Krist J. van Kon Harmonie Sint-Antonius Oosthoven vzw
0 0
lees meer
Tegen privé verhuur om de capaciteit voor verenigingen te vrijwaren.
Participatieavond 1
1 1
lees meer
maximaal gebruik
maximaal gebruik is het doel maar moeilijk organiseerbaar waarbij het publieke voorrang heeft op het private
fonny W.
0 0
lees meer
Privé verhuur enkel in beperkte gevallen.

Enkel als het goed omschreven is.

Participatieavond 1
0 0
lees meer
Priveverhuur ok
Voorrang geven aan verenigingen tot aan een bepaalde datum, om gans jaar hun activiteiten in te boeken. Na deze datum openstellen voor privéaangelegenheden. Zo worden de locaties optimaal benut.
Leen M.
0 0
lees meer