Skip to main content
home-page
Deel op facebook
home-page
Deel op facebook

Hoe maken we maximale ontmoeting mogelijk voor iedereen in De Heischuur?

9
1

Deze ideeën werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Hulp voor slechthorenden in zalen
Voor slechthorenden is een ringleiding een goede aanvulling op zijn/haar hoortoestel en in zalen draagt het bij aan de toegankelijkheid voor deze groep. Omdat de meeste hoortoestellen en cochleair implantaten (CI’s) een zogeheten T-stand hebben, is een slechthorende in staat met zijn hoortoestel het signaal van een ringleiding op te vangen en zo beter het geluid te ontvangen.
An B.
0 0
lees meer
Cafetaria
Aparte aangename ruimte met drankmogelijkheid dat o.m. door de verenigingen kan gebruikt worden als bv afsluiter activiteit en mogelijks met bepaalde vaste openingsuren zodat individuen / groepen hier terecht kunnen
Martine V.
0 1
lees meer
Lege ruimte
Dat alle zalen en ruimtes allemaal zoveel mogelijk benut kunnen worden. Waardoor er achteraf niet ruimtes gemaakt zijn en die vervolgens niet gebruikt worden.
Ilias S.
0 0
lees meer
Grote en kleine zalen voorzien
Zalen voor alle soorten evenementen of activiteiten voorzien: fuif bestendig, gezellig, met een toogje, vergaderlokalen, ruimte voor activiteiten van verenigingen, buurtcafé ?
Dorien V.
0 0
lees meer
Zonder oogkleppen en uitsluiting iedereen de kans geven om elkaar met wederzijds respect te kunnen ontmoeten op begrijpende en meevoelende momenten.
Met alle respect voor alle verenigingen, die de plicht hebben om meer zuurstof te geven aan het maatschappelijk leven, geef ook ruimte vrij aan de inwonende burgers van Oud-Turnhout, die ook, via hun gemeentebelastingen dit project mogelijk maken. Geef ook hen de mogelijkheid om om in te tekenen op de vrije ogenblikken dat de mogelijke accommodaties niet zijn gereserveerd. Ook verenigingen moeten beseffen dat niet alleen zij Ad Hoc momenten hebben buiten hun agenda en dat de inwoners van Oud-Turnhout, als gemeentebelastingsbetalers, hun voornaamste sponsors zijn. Elke vorm van uitsluiting tot participatie en gebruik moet ten voordele van het algemene doel geweerd worden en eender welk politiek of religieus verweefsel moet uitgesloten worden op voorrang.
Herman C.
1 0
lees meer
Minimum twee grote zalen, waarvan één met podium.
Beide zalen ver genoeg van elkaar zodat ze onderling geen geluidsoverlast geven
Carolus W.
0 0
lees meer
Sanitair aanpassen aan senioren
Handgrepen voorzien in de toiletten
Carolus W.
0 0
lees meer
De keuken gebruiksvriendelijker maken.
De afwasbak niet te diep, de gaskraan niet tegen de grond, de kasten niet te hoog en de afwasmachine niet te laag.
Carolus W.
0 0
lees meer
Een podium
Een podium in een zaal voor ong. 100 personen. Mooie aanvulling op het aanbod van de Djoelen en maakt maximale ontmoeting mogelijk door ook mensen aan te trekken die geen lid zijn van een vereniging.
Martine R.
0 0
lees meer